Träningstipsen alla behöver!

Om man har börjat träna så vill man antagligen få ut så mycket av sin träning som möjligt, oavsett vilka mål man har. Kanske vill du även säkerställa dig om att din träning kommer att hålla i sig och att det blir en helt ny livsstil, istället för att du bara besöker gymmet då och då. För att komma igång så krävs det att man har en relativt stor dos med motivation, men är motivation alltid tillräckligt? Här nedan kan du läsa om de viktigaste tipsen för en hållbar träning som ger bra resultat!

1. Vilket mål har du med träningen?

Se till att du har både ett långsiktigt mål och ett kortsiktigt mål. Sätt upp kortsiktiga mål för varje vecka och ett långsiktigt som gör att du alltid har något att sträva mot.

2. Varför vill du börja träna?

Det är viktigt att du är medveten om varför du vill träna. Visst är det bra att ha motivation, men motivation är inte något man kan förlita sig på varje dag. Om du vet varför du tränar är det lättare att komma iväg, även när motivationen är som bortblåst.

3. Skapa dig rutiner

Du kommer att ha det mycket lättare om du skapar rutiner för din träning. Försök att lägga in träningen i ett schema för att öka chanserna till att det blir en ny livsstil för dig.

4. Få i dig bra och hälsosam mat

Om du inte får i dig bra mat så kommer du inte heller att orka träna. En kropp som inte har tillräckligt mycket bränsle kommer inte att orka ta sig iväg till gymmet eller prestera som önskat.

Related Posts

ezy