Framhäv dina bröst

Att älska sin kropp är en stor del i att må bra och vara trygg i sig själv. För många kvinnor är brösten en viktig del och gärna något man framhäver lite extra. Brösten är både en vacker kroppsdel och fyller en viktig funktion i vår kvinnlighet, så varför inte framhäva dem på bästa sätt och vara stolt över det du har?

Att operera brösten

Tyvärr är många kvinnor missnöjda med sina bröst. Det kan bero på hur de ser ut från början, eller att de tappat sin form efter viktnedgång eller graviditet. Alla bröst är vackra på sina sätt, det råder det inga tvivel om. Däremot ska man inte skämmas över att önska att man såg annorlunda ut. För att få tillbaka sin ursprungliga spänst och form efter att kroppen gått igenom saker kan en operation behövas. Det finns professionella bröstlyft i Skåne och resten av Sverige där duktiga läkare ger konsultationer och utför operationer för att ge alla kvinnor de bröst de önskar och förtjänar.

Smink och rätt bh

Under tiden man funderar på en operation finns det andra sätt att förändra och framhäva sin byst. För vissa räcker det att kunna lyfta brösten med små medel när man vill känna sig extra fin. En bra push up-bh gör precis det. I de flesta underklädesbutikerna får man gratis hjälp och konsultation för att hitta rätt bh för ens bröst. Visste du att så många som hälften av alla kvinnor går runt med fel bh-storlek? Det är dåligt för ryggen, kan ge skav mot kroppen och gör att utseendet inte framhävs på rätt sätt.

Ett annat alternativ är att framhäva bysten med contouring. Det innebär att man sminkar skuggor längs med bröstlinjen för att ge skenet av att de är fylligare. På Youtube finns många bra tutorials för detta.

Related Posts

ezy