En dejt är väl ingen fara

Tankarna börjar alltid snurra när jag tänker på att jag ska ut i svängen igen och börja dejta. Det är en sida jag har att tack, vi kan väl börja med att klicka här för singelföräldrar.se. Nu när det var avklarat tänkte jag att allt det jag har i huvudet kring att dejta måste få komma ut. Vad är väl bättre än att jag skriver av mig här. Mina tankar går främst till hur jag ska våga fortsätta svara på alla de meddelanden som kommer via dejtingsidan jag använder mig av. Jag får hela tiden påminna mig själv om att en dejt inte är någon fara. Men när du haft en sambo i över tio år, och sedan levt själv i snart fyra år. Då är det lätt att bli bekväm. Det kommer inte att vara det lättaste att göra sig av med det härliga vanor som man lagt sig till i samband med att man har bott själv. Det blir också en ekonomisk förändring förhoppningsvis till det bättre när båda är med och delar på alla de fasta kostnaderna.

Sen är det ju trevligt att vakna med och kunna vara intim med någon, det blir lätt lite tröttsamt att vara själv. Speciellt de gånger som min sambo har barnen. Då träningen är slut och allting har gjort tvätten är vikt och kylskåpet fullt. Då hade det varit trevligt att ha någon att snacka med kanske en riktigt intellektuell någon som kan hjälpa mig på vägen genom livet och stötta mig i de val jag gjort för att bygga en karriär. Det hade varit kanske den främst anledningen, att få någon att prata av sig med.

Det är inte heller så troligt att man som ensam person fattar de bästa valen varje gång. Där kan de komma behövas en dejt som verkligen inte skräder orden och visar på det faktum att det är så¨här en slipsten ska dras. Allting detta som är så bra får mig igen att tänka att – En dejt är väl ingen fara. Det är väldigt kul att kunna tänka såhär.!

Show Buttons
Hide Buttons