OnePlus 5T skal och fodral

Det lönar sig att jämföra mobiltelefoner för att hitta en riktigt bra modell. OnePlus 5T är en riktigt bra mobiltelefon som har blivit väldigt efterfrågad. Prisvärd i sitt mellanprisläge och med prestanda som vida överstiger det. Bra batteritid, fantastisk kamera och stor skärm. Fingeravtrycksläsare på baksidan och snabb ansiktsupplåsning. Mjuka rundade kanter och slimmad design. Men vi behöver inte övertyga dig som redan skaffat denna mobiltelefon. Nu när du investerat i en ny telefon vill du skydda den mot repor, stötar och kanske smuts och fukt. Man kan tänka över på vilket sätt man själv använder sin mobiltelefon och hur man hanterar den. Hur ofta den används och i vilka miljöer och situationer. Därefter kan man dra slutsats om det är ett skal eller ett fodral man behöver. Därtill har de olika skalen och fodralen ytterligare funktioner förutom att skydda mobiltelefonen. Skal och fodral till OnePlus 5T har naturligtvis utskuret eller ustansat för fingeravtrycksfunktionen på baksidan, liksom tillgängliga knappar och övriga funktioner. Då du inte kan vara säker på hur mycket din OnePlus 5T tål fukt ska du nog skydda den väl i fall att du vet med dig att den kommer att användas i regn eller fuktiga miljöer.

Här på Lux-case har vi laddat upp med en mängd skal och fodral till din OnePlus 5T. De är helt anpassade till telefonens mått och funktioner och finns i varierande design. Här ska vi nämna bara några modeller som finns i vårt utbud.

Plånboksfodral till OnePlus 5T

Plånboksfodralen är en fantastisk idé. Varför springa runt och leta efter mobiltelefon såväl som plånbok och nycklar varje gång man ska gå ut. Kombinera åtminstone mobiltelefonfodralet med plånbokens funktioner! Det tar ju inte heller så stor plats i väskan eller fickan. Mobiltelefonen sitter i fodralet i ett fäste av silikonmaterial. Om du vill ha det ultimata plånboksfodralet ska du titta på OnePlus 5T Fodral med ett bekvämt handledsband. Här finns alla funktioner du kan tänka dig. Flera flikar med kortfack, plats för foto och sedlar och dessutom myntfack med dragkedja på utsidan. För det vanligaste kortet finns ett extra kortfack på utsidan. Därtill handledsrem och att den finns i snygga färger. I detta nätta fodral har du också din mobiltelefon!  Nu slipper du gå hemifrån och inte få med dig det viktigaste. För dig som vet att du är i farten och inte vill bära på en väska eller ha flera saker i fickorna.

Om du inte vill ha de vanliga skal- och fodralmaterialen som i och för sig är praktiska, kan vi tipsa om våra fodral i split läder. Med äkta läder får du med t ex modellen Vintage designat läderfodral efterhand ett fodral som får patina och slits på ett sätt som många tycker är extra fint. I denna modell har du flera kortfack och plats för sedlar förstås. Vi har extra många modeller i äkta split läder just för OnePlus 5T. Det vanligaste är ändå att det finns två till tre kortfack i ett fodral ofta i kombination med sedelfack.

Eleganta skal till OnePlus 5T

Om du vet att du hanterar din telefon på ett sätt att du vill ha snabb tillgång till skärmen i alla lägen, eller för att du tycker att det är snyggare, kan du välja ett av våra många skal. Skalen skyddar ju telefonens baksida, kanter och hörn men lämnar i regel framsidan öppen. Med ett skärmskydd som komplement är du sen tillräckligt säker om du är någorlunda försiktig. Det finns även skal med lock som ofta är speglande och visar telefonens aviseringar igenom på ett elegant sätt.

Skal i Karbonfiberstil är ju snyggt. Här har skalet fått en finish som ska likna karbonfiber men skalet är tillverkat i praktiskt silikonmaterial. Fingeravtryck sätter sig inte på skalet utan du har ett fräscht utseende på mobilen hela tiden. Det finns Modernt plastskal i coola, starka färger och Exklusivt designat skal med ruggat mönster och förhöjning över kameralins och fingeravtrycksavläsning. Detta skal är riktigt elegant och skyddar som sagt lite extra mot smuts och repor på linserna.

IPAKY tillverkar eleganta mobilskal och du kan hitta ett par varianter även hos oss. De är slimmade och med guld- eller silverfärgade kanter och någon modell även med färgad kant. Fingeravtryck fäster inte så bra och de har ett exklusivt utseende. Vill du fortsätta på den vägen med mer avskalad design har vi för OnePlus 5T ett Extra glas med ram i svart eller vit som fungerar som ett skärmskydd och skydd av kanter och hörn. Glaset är härdat och touchkänsligt för all smartphone aktivitet. Finns även härdat glas utan den färgade ramen. Då bibehåller du mobiltelefonens originalutseende.

Hybridskal som ett sportigt och praktiskt alternativ

Hybridskalen tillverkas i två material. Ett mer flexibelt innerskal, ofta i silikonmaterial som tar upp stötar på ett bra sätt. Över det ett skal i hårdare, mer skyddande plast. Mellan dess tas stötar upp bättre, förutom att hybridskalen får ett lite grövre, sportigare utseende. En del har en nästan industriell design. Vi har på Lux-case Hybridskal med kickstandfunktion för att du ska kunna ställa telefonen och handsfree kunna titta på dina favoritserier, videoklipp och annat. De flesta hybridskalen är värmeventilerande i sin design.

Smarta funktioner

Fodral med fönster för att se aviseringar när telefonfodralet är stängt, är en populär funktion. Genom de speglande locken i vissa modeller har man ju också fördelen av att lätt se aviseringar och pushnotiser. Det är verkligen ett stort utbud av skal och fodral för att man ska kunna hitta just den modell med de funktioner som passar en själv bäst. Det många tycker är roligt med skal och fodral är att de finns med mönster och motiv som man kan uttrycka sin personlighet med. Bra när de är prisvärda så att man kan byta lite oftare. Nu är det dags att titta runt på alla sidor för OnePlus 5T  på Lux-case.se för att hitta just det alternativ som passar dig. Kom ihåg att vi har fri frakt och packar din beställning samma vardag om du beställer före klockan 16:00. Vi ser fram emot att se dig som kund.

Show Buttons
Hide Buttons