Smslån med direkt utbetalning

För ett sms lån direkt utbetalning krävs det inte mycket mer än att du går in och ansöker.  Kreditmarknaden i sig har rört sig å konsumentens vägnar den senaste tiden. Smslånen och deras fördel på lånemarknaden är just deras snabbhet. När en konsument vill låna är det främst för att det finns ett behov av pengar och inte sällan är det behovet plötsligt och abrupt och inget som planeras direkt. Det har kommit att bli ett signum i alla de reklamjinglar som basunerar ut villkoren och fördelarna med att låna via sms. Egentligen är det inte ett smslån längre per se men just den här typen av snabba lån har fått ha kvar namnet som det en gång göddes med. I dagsläget är alla långivare inom typen smslån sammanlänkade och har ett nätverk där de står i direkt access till alla storbankerna och deras kunders konton. Accessen går bara åt det hållet att pengar kan betalas in. Fördelen med detta är att det går att bygga upp en speed i själva utbetalningarna på ett sätt som det inte gått förut. Ett smslån var i tidernas begynnelse ett lån som där pengarna kunde komma efter två dagar i motsats till brevväxling med banken och där det kunde ta uppemot två veckor.

Snabba utbetalningar

Bankerna har blivit snabbare och med brevväxling var de nere i tre till fem dagar. Det här gjorde att smslånens snabba utbetalning inte var så mycket snabbare än storbankerna utbetalningar. Det här ställdes helt på ända när mobilt bankid kom ut tillsammans med swish, följden blev att utbetalningarna kunde gå neråt i rasande takt och det var nu en ny kutym med ca en till två timmar för att få sina pengar på kontot. Som det ser ut idag kan du göra en fråga på väg till bilverkstaden och får ut pengarna när kortet ska dras för den service du behövde göra på bilen.

Betalningen går också direkt till ditt konto den mellanlandar inte längre någonstans och den kommer inte till ett kreditkort eller annat för att då blir det avgifter och problem kunderna inte varit nöjda med.

Show Buttons
Hide Buttons